You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Naše vrednosti

Naše vrednosti

“MI smo thyssenkrupp”

Misija grupacije opisuje ko smo, koje vrednosti delimo, pred kojim izazovima se nalazimo i na koji način radimo zajedno. Ona vodi naše aktivnosti globalno i na svakom radnom mestu. Predstavlja okvire u kojima delujemo i radimo i po kojima želimo da se merimo.

Misija grupacije je razvijena zajedno sa našim zaposlenima. Služi kao smernica i osnova za naš svakodnevni rad, jer je svaki zaposleni deo našeg uspeha – i deli odgovornost za isti.

Naša misija

Mi smo thyssenkrupp.

Kompetencije i raznovrsnost, globalni uticaj i tradicija čine osnovu našeg liderstva na svetskom tržištu. Obezbeđujemo vrednost našim korisnicima, zaposlenima i deoničarima.

Radimo po najvišim standardima.

Cilj nam je da, kao preduzetnici, sa strašću za poslom i samouverenošću budemo najbolji u klasi. Ovo je zasnovano na posvećenosti i učinku svakog člana tima. Razvoj zaposlenih je naročito bitan. Zdravlje i bezbednost na radu zaposlenih je od najvišeg prioriteta.

Našim kupcima rešavamo izazove sutrašnjice.

Fokusirani smo na kupce. Razvijamo inovativne proizvode i usluge koje stvaraju održive infrastrukture i promovišu efikasnu upotrebu resursa.

Delimo iste vrednosti.

Naše interakcije su zasnovane na transparentnosti i međusobnom poštovanju. Integritet, kredibilitet, pouzdanost i konzistentnost definišu sve što radimo. Korporativna usklađenost se podrazumeva. Mi smo odgovoran korporativni građanin.