You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

O nama

thyssenkrupp Materials Srbija nudi širok spektar proizvoda od čelika i obojenih metala, just-in-time, logističkih rešenja i usluga u potpunosti prilagođenim potrebama kupaca.

engineering. tomorrow. together. Tri reči koje opisuju ko smo, šta radimo i kako to radimo.


engineering.

Mi stvaramo rešenja za vas. Uz sveobuhvatni program prilagođen potrebama i zahtevima naših kupaca, mi smo vodeći distributer proizvoda od čelika.

tomorrow.

Naše duboko razumevanje tržišta, naš trag na međunarodnom nivou i naši strastveni zaposleni čine nas efikasnim, pouzdanim partnerom koji je uvek fokusiran na kupca.

together.

Mi smo profesionalci koji svakodnevno komuniciramo sa ekspertima thyssenkrupp grupacije širom sveta. Stalno radimo na poboljšanju znanja i prenosimo svoje međunarodno iskustvo što nas čini efikasnim i pouzdanim partnerom.

thyssenkrupp Grupa

Naše poslovanje je organizovano u pet oblasti poslovanja: Tehnologija komponenti, Tehnologija liftova, Industrijska rešenja, Materijali i Čelik Evropa. Poslovne oblasti su podeljene na poslovne i operativne jedinice. Konsolidovani finansijski izveštaji uključuju 461 podružnicu i 25 investicija na osnovu metoda akcijskog kapitala iz 79 država.

Tehnologija komponenti

Tehnologija komponenti

proizvodi komponente visoke tehnologije na globalnom nivou za automobilske i mašinske sektore. U automobilskom sektoru, proizvodi uključuju bregaste osovine, radilice, sisteme za upravljanje i kočenje, opruge i stabilizatore i sklopove osovinskih modula. U mašinskom sektoru, thyssenkrupp obezbeđuje komponente za građevinsku opremu, vetroturbine i veliki broj opštih mašinskih aplikacija.

Tehnologija liftova

Tehnologija liftova

je vodeći proizvođač putničkih transportnih sistema. Portfolio podrazumeva putničke i teretne liftove, eskalatore i pokretne staze, mostove za ukrcavanje putnika na aerodromima, kao i merdevine i pokretne platforme. Uz inovativnu, energetski efikasnu tehnologiju, Tehnologija liftova postavlja standarde u celom sektoru – na primer, uz revolucionarna rešenja kao što su TWIN, MULTI i ACCEL sistemi za još napredniju mobilnost.

Industrijska rešenja

Industrijska rešenja

su specijalizovana za izgradnju industrijskih postrojenja. Ova poslovna oblast projektuje, gradi i servisira hemijske, rafinerijske i ostale industrijske komplekse. Za automobilsku industriju, poslovna oblast isporučuje linije za sklapanje šasija i motora zajedno sa odgovarajućim postrojenjima za testiranje. Industrijska rešenja su globalni vodeći snabdevač pomorskih brodova i podmornica.

Materijali

Materijali

su usmereni na globalnu distribuciju materijala, sa oko 480 lokacija u 44 države. Prošle godine je proizvodnja nerđajućeg čelika dodata na naš već opširan portfolio. Takođe, pružamo širok spektar inovativnih usluga za kompanije koje se bave proizvodnjom i obradom. Na primer, upravljamo lancima nabavke za veliki broj većih kompanija, obezbeđujući da svaki deo koji im je potreban bude na pravom mestu u pravo vreme.

Čelik

Čelik

je jedan od vodećih svetskih snabdevača čeličnim pločama. Poslovne oblasti Čelik Evropa i Čelik Amerika obezbeđuju čelične proizvode visokog kvaliteta, inovativne tehnologije proizvodnje i prilagođena rešenja za zahtevne aplikacije u velikom broju različitih industrija. Naši glavni korisnici su automobilska, mašinska, energetska, građevinska i industrija pakovanja.